varför jag bloggat så dåligt
DATUM: 2014-06-19 | TID: 14:12:21 | KATEGORI: Allmänthaha jag tänkte faktiskt skriva lite vad jag gjort för att bloggandet ska va så dåligt. jag började lovat med att gå ut med mina vänner Rebecka,Emma,Ebba,Tina, Simone och Amanda och fika lite och sen tog vi oss till den nya pizzerian Alanya och beställde 3 pizzor som var as goda.
Dagen efter gick jag och emma ner till stan för att kolla på studenterna och skrika på esteterna! sen åkte vi till Rebeccas student bjudning och fikade etc och sen gick vi ner till stan med Johanna och sa hejdå tilö Johanna och jsg och Emma drog till mig och myste lite med drickan ni ser på bild 4ra oxh sen ngn timme efter det hamna jag och emma på skolgården och åt godis. Sen var det fredag och då gjorde jag nog inte ett skit och sen var det bal ocj då hade jag mitt första riktiga fotojobb då jag fota finaste Emmie och Jakob! Vilket
gick jättebra och sen möte jag upp Emma och Ronja och kolla på alla fina bal paren på rödamattan! 
Sen ngra dagar efter det så tog jag och Rebecka bussen till storfors och möte upp Emma och Simone och sen tog vi båten till Emmas finaste stuga där jag och Rebecka badring bakom Emmas båt vilket var sjukt kul!! 
Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?